ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Maja Lena zbog Nikole iz BB-a prekinula s dečkom?

23.09.2011 u 19:56

Bionic
Reading

Kći Mije Begović Maja Lena Lopatny i Alen Maksimović prekinuli su vezu koja je trajala četiri i pol godine, piše 24sata. Za prekid je navodno kriv BB stanar

'U sretnoj sam vezi već četiri godine i moj dečko zna da sam bila na piću s ekipom jer mu ništa ne tajim', izjavila je Maja Lena Lopatny prije desetak dana kada su je mediji prozvali da se podosta družila s Nikolom Maurovićem na proslavi svog rođendana. Hm, a sada je prekinula i s dečkom i kome ne bi prva pomiso bila – Nikola!

'Istina je da Maks i ja više nismo zajedno. Došlo je do zasićenja, ali smo ostali prijatelji. Nikolu znam površno i nismo u vezi', izjavila je studentica novinarstva Maja Lena Lopatny za 24 sata. Dodala je i da tugu utapa u izlascima s prijateljicama, ali da je predana učenju.

'Uzeli smo pauzu. Volimo se i pomirit ćemo se', objasnio je Alen svoje viđenje prekida.

Nikolin sustanar iz BB-a Horvat Čagalj čudi se što je Maja vezu prekinula nakon što se upoznala s Nikolom. 'Čim su se upoznali, vidio sam međusobnu privlačnost', komentirao je vijest Horvat Čagalj, koji je krivac za upoznavanje Maje i Nikole prošlog tjedna na proslavi njezina rođendana.