Estrada MAJA ŠUPUT

'Nije istina da Mario nikad nije bio na mom koncertu'

Maja Šuput svoje je goste ugostila kao pravi domaćin, a njen album i rođendan slavili su se do ranojutarnjih sati

'Idemo svi gore…', povikala je Maja Šuput na ulazu u Hemingway dok se borila s vrećicama i poklonima kojima su je zatrpavali prijatelji i suradnici.

Maja Šuput svoje je prijatelje dočekivala s velikim smiješkom, a od darova najviše ju je nasmijao kulinarski set. Kako zna praviti samo suši, prijatelji su joj kupili vok, glavicu luka i krastavac. Odmah je obećala da u ponedjeljak kreće u kulinarsku avanturu. A poklon ju je nasmijao do suza.

'Sve što sam željela dobila sam. Drago mi je da su došli moji prijatelji…', rekla je Maja, dodavši da je još uvijek dobrica iako se album zove 'Nevaljala'. 'Nevaljala sam samo u pjesmi, i dalje sam dobrica i vesela.'

Za svečanu priliku Maja je obukla dugu svilenu haljinu. 'Haljina je glamurozna i fina. Moja menadžerica Katarina Kolar mi je rekla da moram doći u dugoj haljini jer me publika dugo nije vidjela u tome i ja sam poslušala njen savjet', rekla je zadovoljno, obećavši da nikad neće ići u penziju. 'Pjevat ću zauvijek, kao Tina Turner.'

Maja je također komentirala natpise da njen dečko Mario nikad nije bio na njenom koncertu. 'Ne, ne. To je bio lapsus novinara. On je izjavio da dok mene nije upoznao nije bio na mom koncertu, ali naravno da je bio. Pa pitaj ga… ', smijala se Maja, koja je na svom rođendanu i zapjevala.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više