MIRANDA VIĐAK:

Bruce Willis me zapravo upropastio

23.09.2011 u 09:01

Bionic
Reading

Splićanka Miranda Viđak započela je s modnim biznisom u Hollywoodu, ali odnedavno se njezini modeli mogu kupiti i kod nas

Iako nije očekivala da će se njezini komadi prodavati na Hvaru, ugodno je iznenađena, piše 24express. Od toga da njezinu robu nose poznati važnije joj je da se sviđa osobama koje njeguju rokerski i gotički stil.

Miranda je za vrijeme studija na Manhattanu radila u klubovima da bi imala za troškove života i studiranja.

'Kad radite cijelu noć i morate razgovarati sa 400 ljudi koji uđu u klub, a ujutro ustati za fakultet i crtati dok vam ruka ne otpadne, zadnje što vam je na pameti jest koji vas se celeb dojmio', rekla je Miranda, dodajući da nekoliko mladih holivudskih glumaca nosi njezine kreacije, ali to su prijatelji pa ih ne računa za ozbiljno. Bila bi potpuno zadovoljna kada bi njezinu odjeću kupili slavni poput Pink, Adama Lamberta ili Chrissa Angela.

Osvrnula se i na brujanje u medijima zbog afere s Bruceom Willisom. Kaže da se to već šest godina provlači kroz novine i internet. Natpisi u Daily Newsu, kaže Miranda, izašli su neposredno prije izlaska njezine kolekcije za muškarce, i to joj je upropastilo posao. Trenutno sretno ljubi srpskog glumca Stefana Kapičića, ali o braku zasad ne razmišlja.