Estrada PETRA SANADER

'Do mene uvijek možete doći preko Andreja Dojkića'

Petra Sanader u New Yorku nije bila raspoložena za davanje izjava za hrvatske medije, ali je rekla da se preko nje uvijek može doći preko njezina bivšeg dečka, s kojim je ostala u dobrim odnosima

Časopis Gloria donosi reportažu s predstave 'Shakespeares's Gospel Paradies: A Medieval Mystery Tour' u New Yorku' u kojoj glumi kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, Petra, koja već nekoliko godina gradi svoju glumačku karijeru u Americi.

Petra se zahvalila što su došli pogledati predstavu, no bila je škrta na riječima. 'U ovoj situaciji zbilja ne bih davala intervjue, pogotovo ne bih razgovarala s hrvatskim medijima. No ako promijenim mišljenje – javit ću vam se. Ne dajem ni kontakte, ali do mene uvijek možete doći preko Andreja Dojkića', rekla je Petra Gloriji.

Andrej i Petra prekinuli su prošle godine u veljači, nakon tri godine veze, no izgleda da su ostali u dobrim odnosima. On je novu ljubav našao na setu 'Larinog izbora', a Petrin ljubavni status nije poznat. Kolege koje glume rame uz rame s Petrom, samo su rekli da je ona sjajna i da je jako talentirana.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više