PROMOVIRA NASILJE ILI...?

Rihanna se naoružala tetovažama

27.03.2009 u 09:42

Bionic
Reading

Lijepa Rihanna ispod pazuha si je dala istetovirati malene pištolje, a nakon što su fotografije osvanule na internetu, mediji pjevačicu prozivaju da šalje pogrešne poruke svojim fanovima

Nekad je bila dobra, fina i uzor mnogih tinejdžera diljem svijeta, a danas se zabranjuje emitiranje njezinih pjesama zbog lošeg utjecaja na mlade djevojke.

Riječ je o lijepoj pjevačici s Barbadosa Rihannikoja si je ovih dana istetovirala dva malena pištolja ispod pazuha. Fotografije s novim tetovažama, zbog kojih je mediji prozivaju da 'glamurizira nasilje', pojavile su se na internetu, a njihov autor, poznati američki majstor za tetoviranje BangBang na svojoj je stranici napisao: 'Pištolje sam htio staviti na njezine ruke, ali ljudi iz Cover Girla to nisu dopustili'.

Rihanna je ugovorom vezana za kozmetičku kuću Cover Girl s kojom surađuje već godinama i za svaku promjenu imidža mora tražiti njihovo dopuštenje.

Mali pištolji ispod pazuha deseta su Rihannina tetovaža i mnogi smatraju da njome nastavlja slati pogrešne poruke svojim fanovima.