GLOBAL PARTY

Top model Helena Šopar tulumarila u petak na Jarunu

17.09.2011 u 14:25

Bionic
Reading

Hrvatski top modeli okupirali su u petak navečer zagrebački klub Mansion na jedinstvenom zabavnom događaju The Global Partyju koji se održavao u 80 najboljih klubova svijeta. Helena Šopar, Iva Jerković i Kristina Bradač oduševile su posjetitelje

Kao i 80 najboljih klubova diljem svijeta, i zagrebački je Mansion u petak navečer predstavio jedinstveni party događaj The Global Party.

Svjetski top model Helena Šopar na kratkom je proputovanju kroz Hrvatsku, no nije htjela propustiti The Global Party: 'Poznat mi je ovaj projekt. U New Yorku i Londonu izlazim u neke od klubova koji su dio ovog projekta. Drago mi je da događaj ima i humanitarni karakter pa smo zabavljajući se pomagali drugima. Mansion me oduševio', rekla je prekrasna Helena.

Uz Helenu u Mansionu su se zabavljale i ljepotice Kristina Bradač, Iva Jerković s društvom, Lana Klingor i Jacques Houdek koji je ujedno najavio i svoj skorašnji koncert. 'Nakon tri godine vraćam se koncertom u Zagreb. Pozivam sve na moj solistički koncert u Mansionu u četvrtak, 29. rujna', rekao je Jacques u pauzi od plesanja.

Ulazak u društvo 80 elitnih klubova, među kojima su i londonski Whisky Mist, marokanski Nikki Beach i amsterdamski Supperclub, veliko je priznanje, a sam je događaj imao i humanitarni karakter pa će prikupljena sredstva biti donirana humanitarnim udrugama koje projekt podržava.