Estrada SORAJA VUČELIĆ:

'Bilo mi je prelijepo u Hrvatskoj, oduševljena sam'

Soraja je nakon izlaska iz Big Brotherove kuće krenula u pohod i potragu za poslovnim angažmanima i vrlo dobro se snašla. Ljeto je provela u Vodicama, uglavnom radno, a sad se prepuna dojmova i ugodnih iskustava vratila u Beograd

Premda nije htjela otkriti detalje, nekadašnja stanarka BB kuće Soraja Vučelić potvrdila je za Index.hr da se skinula za novi broj Playboya koji će se na kioscima naći krajem mjeseca.

Ljeto je provela uglavnom radno u Hrvatskoj, ali za sve ima samo riječi hvale. 'Bilo mi je stvarno prelijepo, bila sam u Vodicama, radila sam, izlazila malo i bilo je super. Mislim da će mi svaka večer ostati u sjećanju', rekla je Soraja i dodala da se na vanjski svijet vrlo brzo naviknula.

'Bila sam jako sretna kad sam vidjela reakcije ljudi, svi su mi prilazili i govorili jako lijepe stvari. Željeli su se fotografirati sa mnom i popričati. I u Hrvatskoj je bilo tako. Stvarno mi je bilo lijepo i preko dana i navečer, na poslu, baš super, oduševljena sam', rekla je za Index.hr.

Što se ljubavi tiče, Soraja priznaje da je zaljubljena do ušiju i presretna, ali nije htjela otkriti o kome se radi. Njezini prijatelji iz BB kuće posjetili su je i u Vodicama, a nastavila se družiti s onima s kojima je bila dobra u kući, a to su: Horvat, Mila, Antonija i Duško.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više