ZVIJEZDA U PANICI

Scarlett Johansson zbog golih fotografija nazvala FBI

15.09.2011 u 08:32

Bionic
Reading

Scarlett Johansson je nazvala FBI nakon što su na internet jučer procurile njezine gole fotografije. 26-godišnja ljepotica nije prva žrtva hakerskog kruga koji napada slavne. Navodno su hakirani mobiteli Jessice Albe, Vanesse Hudgens, Selene Gomez, Miley Cyrus i Christine Aguilera

Scarlett Johansson pozvala je FBI da istraži kako su njezine gole fotografije koje je sama snimila i koje su se nalazile na njezinom mobitelu procurile u javnost, piše Daily Mail. 'FBI je upoznat s hakerskim incidentom i provjeravamo navode', izjavio je službenik FBI-a za FoxNews.

Ako se slike pokažu autentičnima, 26-godišnja zvijezda filma 'Izgubljeni u prijevodu' postat će najnovija žrtva grupe hakera koji su već ukrali fotografije i video zapise najmanje 50-ak ženskih slavnih osoba.
Navodno su hakirani mobiteli Jessice Albe Vanesse Hudgens Selene Gomez Miley Cyrus i Christine Aguilera.
Zvijezda fima 'High School Musical' Vanessa Hudgens već se susrela s FBI-em kako bi prijavila hakiranje svog Gmail računa nakon što su procurile njezine fotografije na kojoj ljubi drugu ženu.

Tračerske stranice propitivale su jučer je li Scarlett namijenila seksi fotografije bivšem mužu Ryanu Reynoldsu ili možda nekom drugom muškarcu s kojim je izlazila, primjerice holivudskoj zvijezdi Seanu Pennu. Blogeri su povezali fotografije s hakerskom grupom koja se zove Anonymous i koja napada slavne zvijezde.
Navodno je i Mila Kunis jedna od žrtava jer su hakeri u njenom mobitelu otkrili golišave i zavodljive fotografije Justina Timberlakea.
Jedna slika pokazuje Timberlakea s ružičastim donjim rubljem na glavi, dok druga fotografija eksplicitno pokazuje donji dio tijela neidentificiranog muškarca. Postoje, navodno, i fotografije Kunis kako se kupa. Nije nezanimljivo da su se širile glasine kako su Kunis i Timberlake romansu iz filma 'Prijatelji s povlasticama' proširili i izvan seta, navodi Daily Mail.