ANA BEGIĆ:

'Kćerkici želim čvršće živce od svojih!'

14.09.2011 u 20:57

Bionic
Reading

Malo tko zna da je glumica Ana Begić Tahiri, poznatija kao blagajnica Biba iz serije 'Bibin svijet', još davnih dana imala ambicije postati voditeljica. Unatoč tome što je prije samo pet mjeseci postala mama, svoj san konačno i ostvaruje

Stara želja upravo se ostvarila glumici Ani Begić (32) koja je prekinula šestomjesečni rodiljni dopust te petkom, subotom i nedjeljom vodi emisiju na Soundset Plavom radiju.

'Odradila sam dvije emisije i, usprkos početničkom strahu, ispale su jako dobro! Spontana sam pa ništa u životu ne planiram i ne pripremam. Tako sam djelovala do sada, a tako će biti i u ovom poslu; puštam da mi ideje dolaze same od sebe', kazala je Ana. Po prirodi prilično elokventna, ne strahuje od mogućnosti da u eteru na pet minuta zanijemi; ima veću tremu od toga hoće li što izgovoriti krivo.

Njenoj kćerkici Lani tek je pet mjeseci, no mama je već razradila strategiju obavljanja posla bez stresa uzrokovanog pitanjem kako je njenoj miljenici bez nje.

'Odrađujem šihtu od samo četiri sata tako da se, uz baka-servis s jedne i druge strane, puno toga stigne. A Lana je k tome divna i jako dobra beba. Ne dere se puno i nije zahtjevna. Karakterno je za sada svoja i ne možemo procijeniti na koju će se stranu, moju ili tatinu, okrenuti. Jedino što Lani ne bih poželjela da naslijedi od mene jest to da je se lako izbaci iz takta kao mene. Želim joj čvršće živce od svojih', našalila se i otkrila tko je njenoj Lani omiljena osoba.

Obiteljska idila

'Tati Danielu umire od smijeha! A on je, kao pravi tata, slab na svoju curicu i imaju svoje vrijeme za maženje i igranje! Lijepo ih je gledati tako sretne', kazala je glumica.

O postporođajnoj liniji i vježbanju sa smiješkom i naglaskom na 'još', nije htjela govoriti. Ali ako je istina ono što se šuška, da će zaplesati u šestoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', kondicije će joj trebati.

Hoće li zaplesati, nije potvrdila. A ako se to dogodi, na podiju bi se mogla nadmetati s Jelenom Perčin, tenisačicama Anom Jelušić i Nikom Fleiss, Tatjanom Cameron Tajči, Hrvojem Hrengekom...