ALKA VUICA

Mamić je mljac, Kerum dobar, na Štimca bacam 'hate'

14.09.2011 u 15:28

Bionic
Reading

Alka Vuica je na Narodnom radiju predstavila novi singl 'Jedna ljubav prava' kojim najavljuje kompilaciju ljubavnih pjesama, usput prokomentiravši poznate Hrvate

'Jesam li zauzeta? Pa kako koji dan', komentirala je Alka Vuica gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, dodavši: 'Jedna ljubav uvijek ostavi najveći trag', no nije htjela otkriti tko je ta njezina ljubav.

Aktualni singl Alka napisala je zajedno s Vucom. Pogledavši filmić u kojemu Vuco paradira u gaćama, psuje i pokazuje vještinu lamatanja nogama, prokomentirala ga je riječima: 'Nije mi djelovao kao Vuco debeljuco. Uvijek je odjeven pa nisam znala da ima takav trbuh. Kritizirat ću ga i reći mu da mora na dijetu.'

Alka je dobila poseban zadatak komentirati aktualne frajere na hrvatskoj sceni. 'Zoran Mamić? Jao, mljac. Igor Štimac? Bacam 'hate'. Željko Kerum je duhovit, bogat i dobar čovjek. O ljepoti nećemo', izgovorila je. Alekseja Puninskog nije znala, za Vedrana Ćorluku rekla je da je zgodan, a Luku Nižetića nazvala je dragim Lukicom.

Kod Zorana Milanovića primijetila je interesantan 'haski-pogled', za Gorana Ivaniševića rekla je da je vrlo drag i jako zgodan tip, a za Ivu Sanadera nije znala što bi rekla.

'Zašto me nisi pitao za Zdravka Mamića? Njega obožavam. Za njega vrijedi ona Voltaireova o Bogu: da ga nema trebalo bi ga izmisliti. Tako je i za Mamića, stvarno čudo od čovjeka', izjavila je Alka.

Alka Vuica: Jedna ljubav prava