NAKON SNIMANJA U SARAJEVU

Penelope Cruz stiže u Hrvatsku

14.09.2011 u 08:48

Bionic
Reading

Nakon snimanja u Sarajevu, ekipa filma 'Venuto al Mondo', u kojem slavna španjolska glumica igra glavnu ulogu, nastavlja s radom u Hrvatskoj

Penelope Cruz, jedna od najpoznatijih filmskih glumica, prve je scene filma 'Venuto al Mondo' redatelja Sergija Castellitta, u kojemu glumi naslovnu ulogu, snimila jučer ujutro u Sarajevu, piše beogradski Blic. Scene su snimane na Židovskom groblju, oko kojeg je bio blokiran promet, a cijeli dio je, prenosi Blic, bio okružen velikim brojem policajaca. Penelope će u Sarajevu boraviti do 23. rujna, a nakon toga ekipa filma ide u Hrvatsku.

Filmske scene snimat će se potom u Rimu, a krajem listopada ponovno se vraća na set u Sarajevo. Penelope, čini se, uživa u Sarajevu: prijepodne snima, a poslijepodne provodi sa suprugom Javierom Bardemom i devetomjesečnim sinom Leonom u luksuznom hotelu Balkan u središtu grada. Hotel, na veliku žalost svih Penelopinih obožavatelja, okružuje brojno osiguranje pa su samo odabrani mogli vidjeti Penelope kako sa suprugom ispija kavu na terasi hotela.

Film 'Venuto al Mondo' temeljen je na romanu talijanske spisateljice Margaret Macantini. Priča je vezana za rat u Bosni i Hercegovini, a Cruz glumi udovicu koja nakon rata dolazi u Sarajevo da bi sinu pokazala grad u kojemu je rođen i poginuo njegov otac.