TATJANA JURIĆ:

Žao mi je zbog prekida s Nikkyjem

13.09.2011 u 08:08

Bionic
Reading

Nakon prekida s dugogodišnjim dečkom lijepa voditeljica liječi ljubavne rane

'Negdje sam pročitala da me prekid nije rastužio jer mi je vidovnjakinja rekla da će tako biti. Pomalo me to i naljutilo, kakve sad veze vidovnjaci imaju s time', kazala je za ExtruTatjana Jurić. Prekid četverogodišnje veze RTL-ove voditeljice i nogometnog menadžera Nikkyja Vuksana prošlog je tjedna iznenadio mnoge.

'Svaki prekid veze je bolan i u neku ruku neočekivan. Nikky i ja smo proveli skupa četiri prekrasne godine, bila je to lijepa veza i naravno da mi je žao', kaže Tatjana.

No prekidi u četverogodišnjoj vezi Tatjane i Nikkyja nisu bili rijetki, u veljači prošle godine bili su razdvojeni puna tri mjeseca. Novi početak proslavili su romantičnim putovanjem u New York, gdje se Nikky školovao.

Par je bio sretan u vezi te su nabavili kujicu Jackie, a prošle je godine Tatjana izjavila da će se i vjenčanje dogoditi u dogledno vrijeme te da ništa ne treba forsirati.

U međuvremenu Tatjana je postala jedno od zaštitnih lica RTL Televizije. Nakon prekida, vrijeme će zaliječiti rane, a ona će dotada napisati diplomski te završiti akademsko obrazovanje.