SONJA KOVAČ:

'Zanimaju me scene koje je Carla Bruni ponavljala 20 puta'

13.09.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Sonja Kovač u Parizu je bila ove godine u travnju, no film Woodyja Allena 'Ponoć u Parizu' nije došla premijerno pogledati jer je radnja smještena u taj grad, već zbog glumice Carle Bruni

'U Parizu sam ove godine bila prvi put. Bio je to moj prvi, vrlo romantičan boravak udvoje u tom gradu, stvarno sam uživala. Malo sam se odala i šopingu, tome nitko ne može odoljeti, no kupovala sam u pristupačnijim dućanima i to najviše za druge, jako malo za sebe', otkrila je menekenka, glumica i pjevačica Sonja Kovač. 'Zanima me kako je Woody Allen dočarao grad, a zanima me osobito uloga Carle Bruni jer sam čula da je neke scene ponavljala dvadesetak puta', dodala je Sonja.

Ljeto je ljepotica provela na moru i, kako kaže, dobrano se novčano istrošila. 'Kao i uvijek', reći će. 'Kako bilo, ovo ljeto ću pamtiti po odmoru nakon dugo godina. Jesen opet donosi nove obveze, prvenstveno na faksu, imam još tri ispita. Kad je manekenstvo u pitanju, revije odradim samo kad me pozovu, tako će i ostati', kaže Sonja.