UDARCI SE NE ZABORAVLJAJU

Mirjana Lučić se udaje, otac nije pozvan

12.09.2011 u 12:19

Bionic
Reading

Tenisačica je za Red Carpet rekla da se nakon četiri i pol godina veze udaje za Talijana Daniellea, a na svadbu nije pozvala oca

'Zajedno smo četiri i pol godine, zove se Danielle i Talijan je. Stvarno je perfekcija od čovjeka i jako se volimo. U studenom ove godine vjenčat ćemo se u Sarasoti na Floridi. Svirat će nam nekoliko svjetski poznatih glazbenika i klapa iz Hrvatske. Bilo je pravo vrijeme da upoznam nekoga za koga se na kraju i udajem', rekla je Mirjana Lučić za Red Carpet.

Tenisačica je otkrila da na svadbu nije pozvala oca Marinka koji ju je, kako je otkrila 2006. godine, prvi put udario kada je imala pet godina. Tvrdila je da joj je prijetio da će joj ubiti majku Anđelku, zbog čega su bile primorane pobjeći od njega.

'S tatom nisam u kontaktu i on neće biti pozvan na svadbu. To je jedno poglavlje koje je prošlo i idemo dalje. Njegov odnos sa mnom jako je utjecao na mene, ali sada sam odrasla i na sve to gledam drugačijim očima. Sada imam puno više samopouzdanja, sve godine patnje su iza mene i samo uživam u životu', rekla je Mirjana.

'Želim da moja djeca pričaju hrvatski, odlaze na more i imaju život koji sam i ja imala', rekla je.