Estrada BIVŠE LJUBAVI

Štimac pobjegao od Alke Vuice na izboru za miss turizma

Bivši nogometaš Štimac odbio je biti u žiriju na izboru miss Adriatic turizma Hrvatske jer nije želio susresti bivšu ljubavnicu Alku Vuicu

Nakon izbora za miss Adriatic turizma Hrvatske, krenula su govorkanja kako se Igor Štimac nije pojavio u žiriju jer je želio izbjeći susret s Alkom Vuicom. Navodno je svoj angažman otkazao svega nekoliko sati prije početka natjecanja. Organizatorima je objasnio da ima neodgodiv sastanak.

Kako se pričalo u VIP zoni na Rivi, Igor se nije pojavio iz obzira prema trudnoj djevojci, 30-godišnjoj Lani Bucat. Navodno je želio izbjeći neugodne situacije. Iako su se već susreli nekoliko puta, Alka i Igor nisu ostali u dobrim odnosima.

'Ne znam ništa o tome. Došla sam na poziv organizatora', uz smiješak je komentirala Vuica. Pjevačica i kantautorica sa Štimcem je bila u strastvenoj vezi prije 12 godina.

Pjevačica je izjavila i kako još ne odustaje od namjere da posvoji dijete te da je na dijeti jer se udebljala nekoliko kilograma. Na pitanje je li trenutačno zaljubljena kroz smijeh je rekla: 'Kako koji dan.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više