Estrada LJUBAVNO GNIJEZDO

Severina i Milan grade kuću u Novom Sadu?

  • Autor: tportal.hr
  • 8.9.2011 14:16:14
  • 8.9.2011 12:22:52

Najpoznatiji par regije navodno planira izgraditi kuću u Novom Sadu, u blizini poznatog restorana Salaš 137, piše srpski Blic

Kuća bi trebala niknuti na lokaciji koja je već nekoliko godina u Milanovom vlasništvu, a kojoj je srpski biznismen odlučio pridružiti susjednu, za koju je, kako piše Blic, dao 250 tisuća eura.

'Da, imamo nove susjede, ali nemojte tražiti da vam išta više kažem. Zamolili su nas da o tome ne govorimo, pa je red da se toga i držimo', rekli su za srpski portal zaposlenici restorana Salaš 137, koji je u neposrednoj blizini.

Jednako šturi su bili i u novosadskim agencijama za nekretnine. 'Čuli smo i mi te priče, ali nisu kupovali preko nas', odgovor je čak triju agencija s kojima je kontaktirao Blic.

Rječitiji je bio neimenovani izvor, koji je potvrdio za Blic da je parcela do Milanove kupljena prije nekoliko dana. 'Milan je već imao teren u blizini, ali ga nije koristio. Međutim, zemljište je na odličnoj poziciji. Tu je zrakoplovna luka Čenej, a susjedi su diskretni. Novi Sad je na desetak kilometara, a opet pravog susjedstva nema. Idealno mjesto za par koji želi mir', rekao je izvor.

Zemljište koje je Milan kupio vrijedi 100 tisuća eura, ali je vlasnik, nanjušivši dobru priliku, mudrim odugovlačenjem, poput: 'Jao, baš sam kupio deset ovaca, ne mogu sada prodati', podigao cijenu na 250 tisuća eura.

'Još uvijek se ne zna što Milan namjerava napraviti sa zemljištem, no pretpostavlja se da mu je u planu izgradnja kuće za sebe i lijepu suprugu', zaključuje izvor za Blic.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više