IVANA BANFIĆ:

Moj sin ne voli kad mu pjevam

06.09.2011 u 07:19

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Banfić u 90-ima je bila jedna od najprovokativnijih zvijezda hrvatske dance scene, a danas majka dvogodišnjeg sina, za kojeg kaže da nije njezin najveći obožavatelj

'Jan i ja se super kužimo, on je sad već pravi mali čovjek', rekla je pjevačica o svom sinu u razgovoru za Extru

Prošloga tjedna objavila je i videospot najavnog singla 'Zovi me Erika', a radi i na novom albumu nakon četiri godine pauze.

'Erika je alter ego: moj, vaš, svačiji. Svi mi imamo svoj alter ego, tako da je Erika nitko i Erika su svi. Ja sam jako zadovoljna kako je pjesma na kraju ispala, vedra je i vesela, bliska meni, a opet nešto potpuno novo', kaže pjevačica koja ne krije koliko uživa u majčinstvu.

'Jan je divno dijete, veselo, vedro, uvijek nasmijano, jako je pozitivan. Super smo se nas dvoje skužili i naviknuli jedno na drugo. Već je velik, pravi mali čovjek, tako da o svemu možemo normalno razgovarati. Jedino ne voli kada mu pjevam', priznala je pjevačica.

'U početku me to mučilo, mislila sam, - pa što ne valja s mojim glasom kad me ni vlastito dijete ne može slušati. No onda sam shvatila, kada je bio jako mali, uvijek kada bih odlazila rekla bih mu da mama ide pjevati. Zato svaki put kada zapjevam, govori 'Ne mama, mama ne pjevati' jer se boji da ću otići', otkriva za Extru pjevačica.