TRKOM DO UMJETNOSTI

Mirna, Remi i Duško propagiraju zdrav život

02.09.2011 u 15:06

Bionic
Reading

Mnoga poznata lica 1. listopada će trčati trku WE RUN ZAGREB te tako podržati mlade ulične umjetnike i dizajnere

Uz mnoga poznata glazbena, glumačka i voditeljska lica, WE RUN ZAGREB su svojim radom odlučili podržati i mladi hrvatski ulični umjetnici i dizajneri koji su za ovu priliku kreirali jedinstvene, neobične startne brojeve, BIB-ove.

Marko Prpić Zets, Slaven Kosanović Lunar i Oko Okato imena su poznatih uličnih umjetnika koji su na sebi svojstven način unijeli dašak kulture u ovaj veliki sportski događaj, zakazan za 1. listopada kraj Jarunskog jezera.

Baš kao i spomenuti umjetnici, svi sudionici utrke imat će priliku kreirati vlastiti unikatni BIB na Facebook stranici http://www.facebook.com/NikeRunningHrvatska te ga nositi na utrci 1. listopada.

WE RUN ZAGREB je utrka koju organizira Nike Hrvatska s ciljem propagande zdravog načina života, kojoj će prethoditi velik broj zanimljivih i edukacijskih događaja.

Mnoge hrvatske zvijezde, među kojima su i Mirna Medaković Remi i Shot iz Elemetala, Duško Modrinić te Ivan Šarić, podržat će ovaj hvalevrijedan projekt sudjelovanjem u Utrci poznatih, koja će se održati 24. rujna, tjedan dana uoči glavne utrke, također na Jarunu. I oni su napravili svoje startne brojeve.