ZAHVALJUJUĆI VAMA

Rozga seksipilom potukla Milicu u minici

02.09.2011 u 14:43

Bionic
Reading

Nakon burnog i opako napetog glasanja Jelena Rozga je uspjela prestići Milicu Mihajlović i zasjesti na vrh naj minice ovoga ljeta

Iza Jelene Rozge je radišno ljeto u kojemu je postala kraljica ribarskih fešti i morskih gaža. Iako vrijedna i zaposlena, Jelena na nastupima nije zaboravljala na profinjeno oko promatrača koje je redovito oduševljavala sve kraćim minicama i mikro mini haljinama koje su savršeno isticale lijepe noge, a pokatkad, nešto manje savršeno, bacale uvid i donje rublje. No tko smo mi da joj to zamjerimo. Čini se da joj osim nas niste zamjerili ni vi te ste joj udijelili 645 glasova, odnosno 33 posto ukupnih klikova.

Iako se Jelenina pobjeda čini čistom kao suza, tijekom glasanja i nije bilo tako. Dapače, prvih nekoliko dana čelnu poziciju čvrsto je držala djevojka Ivana Todorića, Milica Mihajlović, no njezini klikatelji su očito u finišu izgubili dah te je sa 461 glasom zauzela čvrsto drugo mjesto. Milica je, podsjetimo, zavrtjela pamet brojnim glavama jednom jedinom uskom šarenom seksi minicom u kojoj je pokazala da izgleda kao avion.

Treće mjesto je sa 258 glasova zauzela jedina trudnica u konkurenciji, Severina, kojoj trbuščić u rastu očito ne smeta da pokaže neke od svojih aduta. Na našu radost, naravno.

Drvenu medalju ili četvrto mjesto zauzela je sasvim friška Amerikanka Franka Batelić čije su minice i kratke hlačice i ono što su otkrivale privukle respektabilnih 207 klikova, odnosno nešto više od deset posto vaših glasova.

Ostale ljepotice u minicama prikupile su manje od sto glasova pa ćemo ih samo poredati: sa 69 glasova Natali je zauzela peto mjesto, Monika Mamić je šesta sa šest glasova manje, Nives Celzijus i Zrinka Cvitešić dijele sedmo i osmo mjesto sa 58 glasova pa potom, redom, idu Maja Šuput, Nikolina Pišek, Nevena Rendeli, Snježana Mehun te Malina Grahek i Sanja Duggan koje sa skromnih 15 klikova dijele posljednje mjesto.