SEVERINA VUČKOVIĆ

'Radit ću sve do porođaja jer od trudnoće ne radim bauk'

02.09.2011 u 10:22

Bionic
Reading

Severina je smirena trudnica koja kaže da je smanjila dosta obaveza, ali od trudnoće ne radi bauk

Pjevačica Severina Vučkovićrekla je Večernjem listu da će raditi do samog porođaja jer nema rizičnu trudnoću, a nedavno je odradila koncert pred 50.000 ljudi u Novom Bečeju unatoč visokoj temperaturi i tome što je imala upalu grla.

'Nebrojeno sam puta pjevala s temperaturom i znala bih reći da su me publika i koncert ozdravili. To je poseban osjećaj', rekla je Severina koja u trudnoći uživa.

'Posavjetovala sam se s ginekologicom i ona mi je rekla da sve radim po osjećaju jer nemam rizičnu trudnoću. Smanjila sam dosta obveza i čuvam se, ali isto tako od trudnoće ne radim bauk. Uživam u njoj! Moja je majka radila sve do samog porođaja kao što rade mnoge žene. Ja više neću nastupati, ali ću raditi u studiju i snimati pjesme za novi album', kaže Severina koja će u Vinkovcima odraditi svoj posljednji koncert.

'Moj posljednji koncert u Hrvatskoj u ovom periodu bit će 9. rujna u Vinkovcima. Mislim da će on za moj bend, moju publiku i mene biti jako emotivan', dodaje Severina koja će isplanirati predah po svom guštu.