DAN ZA SHOPPING

Angelina u dućanu potrošila 11.000 kuna za 15 minuta

02.09.2011 u 08:17

Bionic
Reading

Ona ima najpoznatije svjetske dizajnere pod svojim nogama i često nosi haljine vrijedne tisuće eura, ali kad želi nešto za svaki dan, kupuje u dućanima dostupnim gotovo svima. U Londonu je, nakon kratkih izleta u Glasgow i Nizozemsku, posjetila King's Road gdje je sa svojim kćerima kupovala u trgovini French Connection, piše Daily Mail

U pratnji zaštitara i osobnog asistenta, s kćerima Zaharom (6) i Siloh (5), Angelina Jolie je 15-ak minuta birala odjeću iz jesenske kolekcije French Connection i izašla s punim vrećicama vrijednim oko 11 tisuća kuna.

Jedna od mušterija koja se zatekla u trgovini prepričala je kako je Angelina, odjevena u crne hlače i crnu jaknu, noseći velike sunčane naočale mirno pregledavala odjeću i za sebe odabrala bluzu boje senfa, bijeli top i crnu suknju srednje dužine te nekoliko ogrlica s privjeskom za djecu. Zahara je odabrala jaknu od umjetnog krzna.

'Bila je pristojna i potpisivala je autograme nekim mladim djevojkama u dućanu, nije dopustila da joj pomoćnice u dućanu pomognu nositi torbe do automobila. Ali nisam mogla vjerovati kad samo vidjela da je uspjela potrošiti 1.300 funti u tako kratko vrijeme', izjavila je jedna osoba koja se našla u trgovini.

Djevojački dan koji je Angelina provela u kupnji sa svojim kćerima nastavio se u londonskoj ulici Motcomb gdje u kupovale u butiku s dječjom odjećom La Stupenderia.

Večer prije, Brad i Angelina poveli su svoje šestero djece na večeru u japanski restoran na Kings Roadu.

I dok Angelina voli iznenaditi prodavače u trgovinama, Brad Pitt oduševio je stanovnike sela u Škotskoj kad se pojavio u hotelskom pubu na ručku.
Slavni se glumac odmarao prošle nedjelje od snimanja filma 'World War Z' u Glasgowu i priuštio si je vožnju obalom na motociklu. U hotelu ga najprije nisu prepoznali i zamolili su ga pridrži vrata za grupu koja je dolazila te skloni svoj motocikl. Nakon što su ga u mirnom hotelu ipak zasmetali brojni gosti koji su ga snimali kako jede juhu i sendvič s piletinom, Brad je na koncu pobjegao kroz izlaz za nuždu, piše Daily Mail.