MIŠO KOVAČ:

Dosta mi je prepucavanja Hajduka i Dinama preko mojih leđa

02.09.2011 u 06:41

Bionic
Reading

Nakon što je njegova kći Ivana na ponudu Zdravka Mamića da Miši Kovaču kupi stan kazala kako mu zahvaljuje, ali će Mišo sam sebi kupiti stan ako to bude želio, s rehabilitacije u Krapinskim toplicama oglasio se i sam Mišo Kovač

'Puna mi je kapa prepucavanja između Hajduka i Dinama preko mojih leđa. Ja sam oduvijek bio hajdukovac, a to što sam već godinama prijatelj s gospodinom Mamićem ne znači da sam počeo navijati za Dinamo. I dosta mi je priča o tome da me netko 'kupuje' ili otima bilo kome: uostalom i Zdravko je uvijek govorio da sam ja hajdukovac, ali da to uopće ne utječe na naše prijateljstvo.

On je u najboljoj namjeri rekao to što je rekao u vezi tog stana u Šibeniku, pa to ako Zdravko kupi taj stan ili ne kupi, također neće ništa promijeniti u našem prijateljstvu. Od svih koji su mi dolazili u bolnicu jedini koji su me nastavili posjećivati i u toplicama su Zdravko Mamić i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Zdravko me nakon operacije jedini uspio motivirati da ustanem iz kreveta i počnem hodati te sada ipak napredujem u oporavku. Već sam pet tjedana u Krapinskim toplicama, i ako bude i dalje sve u redu, oko 15. rujna ću možda kući', izjavio je Mišo Kovač Večernjem listu.