Estrada NINA O SEVERINI

Glupo je govoriti o patriotizmu, a hodati sa Srbinom

  • Autor: tportal.hr
  • 1.9.2011 11:24:10
  • 1.9.2011 9:42:09

Nina Morić odlučila je, umjesto sunca i mora, ljeto ispuniti maminim dečkićima kojima je redom slamala srca, no ne srpske nacionalnosti

'U tri mjeseca promijenila sam jedanaest muškaraca. Sve su to bili bogati mamini sinovi koje sam iskoristila i slomila im srce. Nakon bračnom brodoloma s Fabriziom Coronom muškarce promatram kao igračke i pazim kako da ih najviše povrijedim. Najslabiji su kada se zaljube u mene i kada misle da sam svoje srce predala samo njima. Tada im mogu svašta raditi, a kada prekinem vezu, slome se kao ledenica', rekla je Nina Morić za expressmag.ba.

Domaći mediji Ninu su u posljednje vrijeme povezivali sa Srbinom Lazarom Dugalićem, što ona ljutito odbija. 'Sa Srbinom ne bih bila ni mrtva. Ne volim taj njihov mentalitet. Ne vidim zbog čega je većina Hrvatica u vezi s njima. Glupo je govoriti o patriotizmu, a hodati sa Srbima kao što to čine Severina i Nikolina Pišek. Moje kriterije za savršenog muškarca ispunjavaju samo Talijani. Njima je najlakše manipulirati', objasnila je Nina.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više