SKUPA KONTROLA ŽIVOTA

Britney odvjetnicima dala 15 milijuna kuna da brinu o njoj

25.03.2009 u 09:49

Bionic
Reading

Britney Spears odvjetnicima koji se bave njenim privatnim i poslovnim životom u manje od godinu dana platila je 15 milijuna kuna

Život Britney Spears odavno nije u njenim rukama, već ga kontrolira tata Spears i cijela vojska odvjetnika. Posljednjih 14 mjeseci, otkako je na sudu zaključeno da pjevačica nije sposobna voditi vlastiti život, čak 17 odvjetnika i odvjetničkih ureda bavilo se njenim privatnim i poslovnim životom, što su jako dobro naplatili.

Kako javlja Los Angeles Times, u prvih jedanaest mjeseci nakon pravomoćnosti sudske odluke Britney je silnim odvjetnicima platila čak 2,7 milijuna dolara, odnosno 15 milijuna kuna, a najvjerojatnije i puno više. Nadamo se da ima dobrog financijskog savjetnika.

I dok odvjetnici tvrde da novac nije otišao u prazno, jer se, nakon što su preuzeli njen život u svoje ruke, stanje nestabilne pjevačice stabiliziralo i popravilo, Britney je pred novim slomom živaca. Ne znamo jesu li uzrok tome navodne prijetnje smrću ili nevjerojatni računi. I nimalo se ne čudimo što je krenula na svjetsku turneju.