HRANA I PUTOVANJA

Koga Janković i Šalković miluju na Facebooku?

31.08.2011 u 10:07

Bionic
Reading

Mate Janković i Hrvoje Šalković na Facebooku dijele sadržaje vezane uz hranu i putovanja, a sve u svom prepoznatljivom šaljivom tonu

Šarmantni dvojac Mate Janković i Hrvoje Šalković odnedavno žari i pali i virtualnim prostorom. Naime, kulinarski stručnjak te poznati pisac osnovali su grupu na Facebooku koja nosi naziv 'Mate Janković i Shale Hrvoje Šalković miluju nepce i pokazuju pravi put'.


'Mate je stručnjak u kulinarstvu, ja sam nešto sitno putovao u životu, pa smo odlučili osmisliti naš virtualni kutak u kojemu ćemo se igrati s receptima za pripremanje hrane i receptima za putovanja. S jedne strane ekrana zafrkavamo se kreirajući sadržaj, a s druge strane sjede članovi grupe kojima na nekoliko minuta popravimo raspoloženje dok sjede u dosadnim uredima', pojasnio je Hrvoje Šalković za Story.

Poznati chef Mate Janković kaže da se ideja rodila nakon što su shvatili da imaju puno zajedničkih tema te da dijele strast prema putovanjima. 'Zasad je sve opušteno, a trudit ćemo se da tako i ostane te poraditi na kvaliteti sadržaja koji bi grupu trebao učiniti još zanimljivijom', zaključio je Mate.