KOBNO LJETO

Pukla ljubav Sanje Duggan i Igora?

30.08.2011 u 15:06

Bionic
Reading

Mjesec dana Sanja Duggan provela je u Dubrovniku, no uz nju nije viđen njezin dečko Igor Maksimilijanović, što je potaknulo glasine da je ponovno sama, piše Story.hr

Za Sanju Duggan ljeto je gotovo, a ako je vjerovati gradskim kuloarima, kraj je i njezine romanse sa 40-godišnjim Igorom Maksimilijanovićem, zagrebačkim građevinskim poduzetnikom, s kojim je bila u vezi nešto manje od dvije godine i zbog kojeg se rastala (doduše, ne službeno) od supruga Frane Barbierija, piše Story.

Tijekom ljetnih dana Sanju i Igora nije bilo moguće sresti skupa premda su oboje, kako doznaje isti časopis, ljetovali u Dubrovniku. Sanja se iz Dubrovnika, gdje je ljetovala mjesec dana, u Zagreb vratila 18. kolovoza, skupa sa sinčićem Lennonom Bennetom i dadiljom. S njima nije putovao Igor niti ih je čekao u zračnoj luci Pleso, iako je već tada bio u Zagrebu.

Slična je situacija bila i mjesec dana prije, kad je lijepa dugonoga brineta putovala na jednomjesečni odmor. Tada su je u dubrovačkoj zračnoj luci snimili fotografi dok joj je brojne kovčege u svoj automobil unosio anonimni mladić. Ni tada u njezinoj blizini nije bilo muškarca koji joj je prije gotovo dvije godine osvojio srce i u kojeg se fatalno zaljubila.