Estrada BRAT SLAVNE SESTRE

Ivan Veljača dobio angažman u 'Igri prijestolja'

Mladi scenograf, brat glumice i spisateljice Jelene Popović Volarić, pozvan je da surađuje na snimanju druge sezone popularne avanturističke serije 'Igra prijestolja' koje će u rujnu početi u Dubrovniku, javlja Extra

'Angažiran sam na snimanju TV serijala 'Game of Thrones' koji će se u rujnu snimati u Dubrovniku, ali zasad još ne mogu otkrivati detalje', kazao je scenograf Ivan Veljača za Extru. Iako ima tek 24 godine, diplomirani dizajner koji se scenografijom počeo baviti još za vrijeme studija, najprije kao asistent scenografa TV serijala 'Ponos Ratkajevih' snimanog prema scenariju njegove sestre Jelene Popović Volarić, a kasnije i kao scenograf serija 'Zakon ljubavi' i 'Ja Che Guevara' te igranog filma 'Majka asfalta', zadovoljio je stroge zahtjeve američke producentske kuće HBO i dobio priliku pokazati svoja znanja i vještine. Snimanje druge sezone povijesne avanturističke serije kod nas prevedene kao 'Igra prijestolja' započinje, naime, 19. rujna u Dubrovniku i trajat će četiri tjedna.

U završnoj je fazi izrada scenografije prema kojoj će starogradski bedemi predstavljati grad Kraljev Grudobran, a na zasad poznatim lokacijama poput kule Minčete, Lovrijenca i benediktinskog samostana na otoku Lokrumu snimat će se žive akcijske scene.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više