Estrada I PARTIJAO S CURAMA

Princ Harry reklamirao hvarski klub

Princ Harry zabavljao se u hvarskom klubu Veneranda, a direktorica londonske tvrtke Maverick Flux Sanja Britt Jusić iskoristila je priliku i darovala mu majicu s imenom kluba

Djevojke poput Svetlane Gavrilović i Ane Šimović imale su priliku i kratko se podružiti s Harryjem, piše Dnevnik.hr, i ostale su ugodno iznenađene njegovom karizmom i šarmom.

'Ugodno sam se iznenadila kako je princ Harry pristupačan i opušten. Upoznali smo se i prije dolaska u Venerandu, a kad nas je u klubu opet sreo, prišao nam je i lijepo nas pozdravio', ispričala je Svetlana.

Dok su djevojke samo htjele fotografiju za uspomenu, Sanja Britt Jusić više je djelovala na poslovnom planu.

'Bilo mi je jasno što bi značilo za klub da jedan tako veliki celebrity spontano odjene brendiranu majicu Venerande. Prišla sam prinčevu osiguranju koje sam već imala priliku upoznati te im rekla da se brinem da će nam se princ prehladiti na što su oni reagirali da to nema smisla jer će se ponovno smočiti. No, to me nije obeshrabrilo', ispričala je Sanja za Dnevnik.hr:

'Sa znamenitim pogledom i ozbiljnijim tonom ponovila sam da se bojim da će nam se princ prehladiti na što je osiguranje napokon reagiralo s osmjehom i reklo – odi onda.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više