A SAD, ADIO!

Franka Batelić danas leti u Ameriku

29.08.2011 u 13:16

Bionic
Reading

Lijepa i mlada Franka Batelić probat će naći svoje mjesto pod suncem u Americi te se dokazati na Berklee Collage of Music

Franka Batelić danas leti za Ameriku, gdje će provesti tri studentska semestra na Berkleeju te je za sada na kratko odustala od Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

'Znala sam da mi nešto nedostaje i da mogu više, a kap koja je prelila čašu bilo je moje nezadovoljstvo ekonomijom. U veljači sam otišla na audiciju, otpjevala talijansku pjesmu 'Come saprei', meni jako dragu… Poslije sam na istom kauču gdje sam napisala tekst za 'On Fire' otvorila e-mail u kojem je pisalo da sam primljena na Berklee. Mojoj sreći nije bilo kraja', rekla je Franka nedavno za Story.

Franki će svi nedostajati, a morat će svoju vezu s Lukom Tomašem održavati na daljinu. 'Veze na daljinu teška su stvar. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti', rekla je Franka te se oprostila od Hrvatske koncertom u rodnom Labinu.

Za kraj nam je poručila kako se nada da će u Bostonu otkriti sve što želi od glazbe te će se vratiti svojim fanovima s još više znanja i iskustva i s novim pjesmama.
'Zapravo, i nije baš da ću nestati s hrvatske scene! Vrlo brzo izlazi moja nova pjesma, a pred Božić i singl kojemu se jako, jako veselim. Mogla bi reći da će to biti moja najzrelija i meni najbolja pjesma koju sam otpjevala do sada!'