PARTIJANER PLAVE KRVI

Princ Harry tulumari na Hvaru

28.08.2011 u 21:12

Bionic
Reading

Britanski princ Harry, mlađi brat nedavno oženjenog Williama, u posjeti je Hrvatskoj, a u noći sa subote na nedjelju viđen je u društvu prijatelja u jednom noćnom klubu u gradu Hvaru na istoimenom otoku

Nije poznato kad je 27-godišnji princ stigao na Hvar i koliko će ostati na tom srednjodalmatinskom otoku poznatom po ludim noćnim provodima tijekom turističke sezone. Iako je želio da njegov dolazak ostane nezamijećen to mu očito nije uspjelo.

Gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić potvrdio je da je britanski princ u Hvaru, no s njim se nije susreo. Uvjeren je da bi britanski princ mogao ostati barem tri, četiri dana te se nada da će se dobro provesti i ponovno vratiti. Dodao je da princ i njegova pratnja nisu ništa tražili od gradskih vlasti. O sigurnosti mladog princa brinu četvorica njegovih tjelohranitelja, a na večere i zabave odlazi sa sedmoricom svojih prijatelja. Pouzdano se zna da je prije vikenda bio na večeri u jednom hvarskom restoranu, gdje je društvo konzumiralo morske specijalitete. Tijekom nedjelje boravio je u akvatoriju otoka Visa, a tek se navečer vratio u hvarsku luku.

Pozivajući se na goste noćnog kluba u kojemu se zabavljao Harry mediji prenose da se princ dobro zabavljao, plesao gotovo cijelu noć, razgovarao s drugim gostima te se u jednom trenutku čak bacio u bazen u diskoteci u čemu su ga slijedili neki od okupljenih.

Za razliku od svog brata Williama, mlađi sin princa Charlesa i pokojne princeze Diane voli noćni život i čest je posjetitelj britanskih noćnih klubova koja uglavnom napušta u jutarnjim satima.