Estrada TAMARA ECCLESTONE:

'Petra je predivno izgledala'

Dojmovi nakon spektakularnog vjenčanja najmlađe kćeri Bernieja Ecclestonea i Jamesa Stunta još uvijek se nisu slegli. Tamara Eccelestone, Petrina sestra, na Twitteru je objavila da je Petra izgledala predivno

'Vjenčanje moje sestre bilo je predivno. Petra je bila božanstvena, toliko sam ponosna na nju. Tulum je bio savršen i sad se svi spremamo za ručak oporavka', napisala je Tamara Ecclestone (27) na Twitteru, piše 24 sata.

Sudbonosno 'da' mladenci su izgovorili u dvorcu Odescalchi.

Tata Bernie zbilja nije štedio na vjenčanju svoje mezimice, a pobrinuo se i za vatromet da bi sve bilo još glamuroznije.

Nakon što su Petra i James izgovorili sudbonosno 'da', pjevao im je velikan opere Andrea Bocelli, kojem je Bernie platio 1,2 milijuna kuna, piše Daily Mail.

Eric Clapton je otpjevao i odsvirao pjesmu za prvi ples mladenaca te je navodno nastupio bez honorara jer mu je Bernie velik prijatelj. Mladence i goste zabavljali su i Black Eyed Peas koji su plaćeni 12,6 milijuna kuna, David Guetta je zaradio 4,2 milijuna kuna, a Alicia Keys pet milijuna kuna.

Dvorac bio je posebno uređen za Petrino vjenčanje s temom 'magični svijet'. Za zabavu gostiju na luksuznom prijemu, 300 njih, pobrinuo se Kraljevski filharmonijski orkestar. Uz članove orkestra pjevao je zbor Tenebrae, jedan od najpoznatijih na svijetu. U Rim je stigao u petak i za svoju 40-minutnu izvedbu zaradio 2,1 milijun kuna.

Vjenčanje vrijedno oko 11 milijuna kuna organizirala je tvrtka Peregrine Armstrong-Jones koja se može pohvaliti organiziranjem svadbe Davida i Victorije Beckham, Elizabeth Hurley i Aruna Nayara te Eltona Johna s dugogodišnjim partnerom Davidom Furnishem.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više