DEVETI DAN

Niki Belucci nastupa večeras na Špancirfestu

27.08.2011 u 15:07

Bionic
Reading

Deveti dan na Špancirfestu obilježit će nastup seksi DJ-ice, dobro poznate domaćoj publici, vatrene Mađarice Niki Belucci

U subotu 27. kolovoza na pozornici Mobilisis party uz Gradsku sportsku dvoranu na varaždinskom Špancirfestu zasvirat će zanosna mađarska DJ-ica Niki Belucci (28).

Manje je poznato to da se Niki Belucci bavila gimnastikom, ali se nažalost prestala baviti tim sportom već u 15. godini zbog ozbiljne ozljede.

Karizmatična ljepotica može se pohvaliti s više od 30 naslovnica časopisa za koje je pozirala. Redovita je gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija. Sudjelovala je u emisiji 'Real World', koja je najpopularniji reality show u Mađarskoj. Tijekom 100 dana boravka u vili radila je glazbu za stanare. U 2005. Niki je postala sve traženija. Sudjelovala je u emisijama 'RTL Klub Television', 'Star-box' i 'Fear-Factory', u kojem je hrabrošću posramila muške natjecatelje.

Nakon što je provela šest mjeseci radeći u industriji za odrasle, sa 19 godina, tijekom dodjele Porno Oscara, Niki je izjavila da napušta biznis te se okrenula svom dugogodišnjem hobiju - DJ-ingu. To se pokazalo sjajnim potezom, iako će neki kazati da je to bio velik gubitak.

U glazbenim se vodama sjajno snalazi. Nedavno je na Zrću zaključila da su joj Hrvati zgodni i ljubazni. Sviđaju joj se, kako kaže, kao i kristali Swarovski. Večeras će zadovoljstvo da s ljepoticom podijele pozornicu imati DFC DanceFactoryCroatia DJ-iChamae i GBass. Cijena ulaznice je 50 kuna, a do pozornice Mobilisis party možete stići besplatnim Pan busom koji od 23 sata pa sve do šest ujutro vozi s Trga slobode.