TURNEJA 'SYMPHONICA'

George Michael na koncertu objavio prekid s dečkom

23.08.2011 u 17:58

Bionic
Reading

Slavni pjevač. ponesen emocijama. na svom je koncertu u Pragu kojim je započela njegova svjetska turneja otkrio da je već dvije i pol godine nije s dečkom Kennyjem Gossom s kojim je bio 15 godina u vezi

'Kenny i ja nismo zajedno već dvije i pol godine. Moj ljubavni život bio je mnogo turbulentniji nego što sam želio. Tužan sam zbog Kennyja', priznao je George Michael (48) na svom koncertu u Pragu održanom u praškoj Državnoj operi.

Nakon što je britanski Sun prije pet mjeseci objavio priču da je glazbenik s Kennyjem Gossom (51) prekinuo nakon 15 godina veze, glazbenik je tada to demantirao. Kako pišu britanski mediji, navodno je teksaškom biznismenu bilo dosta Georgeova ponašanja zbog uzimanja droge i alkohola.

'Bilo je toliko situacija kada smo mislili da će Kenny prekinuti. Bio je vjeran Michaelu od prvoga dana, no to uvijek nije bilo tako s druge strane', izjavio je tada anonimni izvor za britanski The Sun.

Višestruko nagrađivani kantautor na koncertu u Pragu prisjetio se i nedavno preminule kolegice Amy Winehouse, kojoj je u spomen izveo 'Love is a Losing Game', a nije zaboravio ni svoju pokojnu majku Lesley Angold kojoj je posvetio 'You Have Been Loved'. Najveće iznenađenje među publikom u 123 godine staroj češkoj prijestolnici kulture bio je odabir pop hita 'Russian Roulette' mlade pjevačice Rihanne.

'Mnogi će se iznenaditi, nitko ovo ne očekuje, ali jako volim ovu pjesmu i zato sam odlučio i nju podijeliti s vama', kazao je.

U sklopu turneje 'Symphonica' slavni britanski pjevač 20. rujna nastupit će i u zagrebačkoj Areni te svjedočili iskrenoj ispovijedi na pozornici.