ZVALA GA SLAVICA

Zlatko Mateša ide na svadbu Petre Ecclestone

23.08.2011 u 14:54

Bionic
Reading

Na glamurozno vjenčanje svoje najmlađe kćeri Petre u gradiću kraj Rima Slavica je pozvala i Zlatka Matešu, dugogodišnjeg prijatelja, inače predsjednika HOO-a, koji će vjerojatno povesti svoju djevojku

Tamara Ecclestone jučer je na svom profilu na Twitteru napisala da ju je oduševila vjenčanica njezine sestre Petre. 'Upravo sam vidjela sestru u vjenčanici. Emocije me svladavaju. Oduševljena sam haljinom, Petra je odlično izabrala..', napisala je vidno uzbuđena kuma Tamara.

U međuvremenu su se saznali detalji oko svadbe koja bi po raskoši mogla nadmašiti kraljevsko vjenčanje princa Williama i Kate Middleton.

Dio novinara već se preselio u talijanski gradić Bracciano u okolici Rima gdje će Bernie predati ruku svoje kćeri poduzetniku Jamesu Stuntu, koji je potpisao predbračni ugovor.

U srednjovjekovnom dvorcu Odescalchi, u kojem su se trebali vjenčati  Katie Holmes i Tom Cruise, pripreme su u jeku. Kutije sa skupim šampanjcem i vinima dostavljene su jučer i pozvano je 300 uzvanika, a među njima će biti dugogodišnji prijatelj Slavice Ecclestone koji se najviše veseli nastupu Erica Claptona. Osim njega, nastupit će Black Eyed Peas.

Uzvanici će dolaziti helikopterima, za što imaju posebnu dozvolu grada, a britanski mediji pišu da su se Bernie i Slavica dogovorili da će zbog kćerkinog vjenčanja zaboraviti na svoje nesuglasice.

Također se nagađa da Bernie neće doći na vjenčanje s djevojkom koja je čak 49 godina mlađa od njega, jer je njegove kćeri navodno ne podnose.

Vjenčanje će tata Bernie platiti čak 11 milijuna kuna, a evo nekih financijskih detalja:

- samo za vatromet platit će 350.000 kuna
- 35.000 kuna na dan vjenčanja platit će fotoreporteri vlasnicima balkona za snimanje dvorca
- 150 radnika došlo je iz Velike Britanije u talijanski dvorac Odescalchi da bi u tjedan dana pripremili sve za raskošno Petrino vjenčanje
- 300 gostiju helikopterom će doći u dvorac u blizini Rima
- 2 milijuna kuna Bernie će platiti Ericu Claptonu za jednu pjesmu.