Estrada IVANA KINDL

'Želim Jacquesu da uspije i da ode'

Pjevačica Ivana Kindl iskazala je apsolutnu podršku Jacquesu Houdeku koji se bori u britanskom 'X Factoru' o kojem je sama razmišljala, samo što je Jacques svoj plan pretvorio u djelo

Ivana Kindl ponosna je na uspjeh Jacquesa Houdeka u Londonu gdje se prijavio u njihov reality šou 'X factor'. 'Oboje smo razmišljali o takvom koraku zimus, samo što je on tu ideju proveo u djelo.
Dosta je teško dobiti boravišnu vizu tamo, tako da sam ja zasad odustala, ali još razmišljam o tome. Jako mi je drago što se odlučio na to i znala sam da će savršeno proći', rekla je Ivana koja ne razumije negativne komentare koji govore da je njegovo natjecanje tamo korak nazad u karijeri jer je riječ o amaterskom natjecanju.

'Mislim da je to pravi način kako graditi karijeru vani i, iako on nije amater ovdje, tamo on to jest. Budimo realni, pola stanovništva na planeti Zemlji ni ne zna gdje je Hrvatska. On tamo kreće od nule', kaže Ivana koja je odradila puno gaža uz njega.

'On ima moju podršku Ovdje ne može ništa uz taj naš mentalitet. Voljela bih da ga ovo lansira u orbitu. Voljela bih da uspije i da ode', puna je podrške njegova prijateljica i kolegica Ivana.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više