TAJČI:

'Za dječju discpilinu zadužen je suprug'

23.08.2011 u 08:40

Bionic
Reading

Nekadašnja velika zvijezda za koju malo tko u Hrvatskoj nije znao, Tajči, vratila se u Hrvatsku i priprema veliku povratničku turneju

Da pjevanje ipak nije najvažniji dio njezina života, već tri sina - Dante, Evan i Blaise - otkrila je za časopis Extra. Tajči je sinovima pokazala Zagreb, a dio odmora proveli su na moru i kod prijatelja u Zagorju. Ponosa mama kaže da su djeca oduševljena Hrvatskom.

Pjevačica opisuje da braća puno vremena provode zajedno, ali svaki ima svoj karakter, što pokazuju i njihovi planovi za budućnost te različiti snovi. Dječaci s mamom provode vrijeme u dječjem kazalištu Clifton Performance Theatre koje je sama osnovala.

'Bilo mi je važno da moja djeca dožive trenutke slične onima koje sam ja imala u Zagrebačkom kazalištu mladih', rekla je Tajči i objasnila da u Cincinnatiju nije bilo ničeg sličnog, pa se primila tog projekta.

Za disciplinu u kući ipak je zadužen suprug Matthew, dok je ona, poput svake majke, emotivnija i dječacima bi možda češće popustila nego tata.