LOŠA DIJETA

Otkriveno kako Cheryl Cole muku muči s kilogramima

22.08.2011 u 09:15

Bionic
Reading

Iako bi mnoge žene rado izgledale poput Cheryl Cole i ne bi smatrale da su debele, ova je pjevačica toliko nesigurna u sebe da umjesto hrane bira cigarete

Prijatelj njezinog bivšeg zaštitara Craiga Balkama rekao je da atraktivna crnka sebe ne doživljava toliko lijepom te je jako nesigurna u svoj izgled

Da bi što bolje izgledala u šouu 'X Factor', gdje je bila članica žirija, bila je na strogoj dijeti. Uz čišćenje organizma limunadom, Cheryl je navodno pušila i po 20 cigareta dnevno da bi zatomila glad.

U dane čišćenja pila je samo limunadu s malo začina od paprike i javorovog sirupa, opisao je strogi režim prijatelj bivšeg zaštitara Craiga koji je Cheryl čuvao godinu dana, dok je sudjelovala u američkom 'X Factoru'.  Također je otkrio da je Cheryl ustajala u pet ujutro i odlazila u teretanu. Tako rani termin izabrala je samo zbog medija jer nikako nije željela da je paparazzi uslikaju dok ide vježbati.

Redovito je odlazila u teretanu Tracey Anderson u Los Angelesu, a tjelohranitelj je za Sunday Mirror rekao da je vježbala da nije dobila upalu mišića na nogama. Osim u teretani, navodno je neumorno nastavljala vježbati u hotelskoj sobi.

Iako je imala upalu mišića, svejedno je nosila potpetice da bi izgledala vitkije. Tjelohranitelj je dodao da je bila nezadovoljna životom u Americi te je više puta rekla da joj se ne sviđa način na koji se tamošnje zvijezde ponašaju i žive.