MEGALOMANSKO 'DA'

Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Kim Kardashian

22.08.2011 u 08:58

Bionic
Reading

Zvijezda TV realityja i njezin muž, Kris Humphries, dobili su na svom jučerašnjem supertajnom vjenčanju puno više od nekoliko tostera. Pretvaranjem svadbenog vjenčanja u pravi medijski spektakl zaradit će oko 17,9 milijuna dolara

Ekskluzivna prava na fotografije vjenčanja Kim Kardashian i košarkaša Krisa Humpriesa, prodana su magazinu People za 2,5 milijuna dolara, piše New York Post, no to je samo glazura na svadbenoj torti. Par će najviše zaraditi pretvaranjem jučerašnje ceremonije u četverosatni TV spektakl nazvan 'Kimino bajkovito vjenčanje:

Pravi Kardashian trenutak' koji će se prikazati u listopadu na televizijskom kanalu E!.

Par, istodobno, nije puno potrošio na samo vjenčanje jer im mnogi dobavljači nisu naplatili svoje usluge ili su im dali veliki popust, kažu stručnjaci koje citira New York Post.

Sve je tri vjenčanice s potpisom Vere Wang i cijenom od 20.000 dolara Kim dobila besplatno, a gratis je bio i šampanjac Perrier Jouet koji se poslužio u vrijednosti do 400.000 dolara. Svadbena torta na deset katova vrijedna 15.000 dolara bila je poklon slavne slastičarnice Hansen's Bakery, a pozivnice Lehr & Black vrijedne 10.000 dolara također su dobili kao dar.

Ostali troškovi, koji uključuju cvjetne aranžmane od bijelih afričkih ruža s crnim i bijelim dekorom, šatori te rasvjeta stajali su oko dva milijuna dolara. Kavijar, burgeri od govedine kobe, sitni kolači i ostale delikatese za gotovo 500 gostiju, među kojima su bili Lindsay Lohan i Eva Longoria, stajali su oko 750.000 dolara.

Zaručnički prsten sa 20,5-karatnim dijamantom i vjenčano prstenje s potpisom Lorraine Schwartz, inače vrijedni tri milijuna dolara, dobili su s velikim popustom. Čak je i djevojačku večer sponzorirao restoran Tao u Las Vegasu.

Dakle, samo vjenčanje je stajalo oko 10 milijuna dolara, no Kim i Kris nisu trebali potrošiti ni centa – samo zbog toga što su rekli 'da', zaradili su 17,9 milijuna dolara, piše New York Post.