SKROMNA DIVA

Angelina na partyju uživala u piletini kuhara iz menze

20.08.2011 u 14:18

Bionic
Reading

Angelina Jolie uživala je na partyju u piletini kulinarskog tima koji inače radi u studentskoj menzi

Visoki gosti, Angelina Jolie i predsjednik Ivo Josipović, uveličali su drugu ovogodišnju izvedbu predstave kazališta Ulysses, 'Kralj Lear'. Kako nam je rekla glasnogovornica kazališta Ulysses Marijana Vujčić, posjet visokih uzvanika držao se u tajnosti, tako da posjetitelji izvedbe zapravo nisu ni znali da je poznata glumica u publici, sve dok Rade Šerbedžija nakon aplauza nije pozdravio svoju posebnu gošću. Glumica je tek tada izašla na pozornicu i poklonila se glumcima, rekavši da joj je to najljepši kazališni doživljaj u životu.

Nakon predstave i razgovora s predstavnicima medija, koje je Angelina također oduševila ljubaznošću i strpljivošću kojom je odgovarala na pitanja, večer je nastavljena u neformalnom tonu. Naime, i predsjednik države i slavna glumica rado su se odazvali pozivu na party kojeg je organizirala kazališna ekipa na terasi hotela Franina na Velikom Brijunu.

Kako doznajemo, Angelina Jolie uživala je u jednostavnoj večeri, koju je pripremio kulinarski tim koji inače radi u studentskom centru, ali je ljeti u službi Ulyssesa. Megazvijezda nije imala nikakvih posebnih zahtjeva, jela je i pila isto što i kazališna ekipa. Posluženo je bijelo pileće meso u umaku i kuhani krumpir, a pilo se bijelo i crno vino Festigia iz riznice porečke Agrlagune.

Angelina Jolie sve je oduševila jednostavnošću i spontanošću, tako netipičnom za velike svjetske glumačke zvijezde. 'Ona je prekrasna osoba', 'Velika duša', 'Božanstvena je', uglavnom su komentari svih koji su imali priliku susresti je. Otmjena čak i u 'maloj crnoj haljini', upotpunjenoj tek crnim balerinkama i bez upadljivog nakita, a ipak tako sjajna. Naime, ima veliku plemenitu želju pomoći da se proces razminiravanja u Hrvatskoj i svijetu pospješi, što je cilj njezine misije UNHCR-ove ambasadorice, o čemu je tijekom jutra predviđen razgovor s predsjednikom Josipovićem za radnog doručka.

Neobavezno druženje Angeline Jolie s glumcima Ulyssesa, redateljicom Lenkom Udovički i dragim prijateljem Radom Šerbedžijom, doznajemo, uljepšale su i spontane glazbene izvedbe riječke skupine Putokazi, Mostarske Sinfoniete i Milice Šerbedžije, a neformalno druženje na Velikom Brijunu potrajalo je do jutarnjih sati, kad se glumica vratila u vilu Brijunka u kojoj je odsjela, a u kojoj su prije nje, između ostalih, odsjeli Moamer Gadafi, Fidel Castro i Galiano Pahor