Estrada SUZE KĆERI TOMA CRUISEA

Mala Suri plačem zaustavila helikopter

  • Autor: tportal.hr
  • 19.8.2011 12:34:06
  • 19.8.2011 9:45:28

Petogodišnja kći Katie Holmes i Toma Cruisea energičnim je plačem osvojila prostor svjetskih medija. Suze su potekle zbog – omiljene dekice

Suri Cruise još nije ni svjesna tereta i zamki koje nosi odrastanje u obitelji planetarnih zvijezda – ona je još uvijek samo djevojčica koja se ne razlikuje od vršnjakinja. Pa čak ni kad, za razliku od velike većine svojih vršnjakinja, putuje privatnim helikopterom.

A upravo je tu početak priče koja je preplavila svjetske medije: dok tata Tom izbiva zbog snimanja novog filma, mama Katie Holmes krenula je sa Suri na put helikopterom. Međutim, prvi pokušaj uzlijetanja nije uspio jer mala je princeza udarila u neutješni plač. Uplašena zaglušujućim zvukom elise i motora helikoptera, Suri je poželjela osjećaj sigurnosti u zaštitničkom zagrljaju svoje dekice, piše Daily Mail.

Neutješno ridanje nadjačalo je buku motora i piloti su bili prisiljeni na kapitulaciju – motori su se ugasili, uzlijetanje je propalo, a osoba od povjerenja iz pratnje poznate obitelji dobila je zadatak hitnog pronalaženja dekice. Nije jasno koliko je trajala 'operacija dekica', ali planirano uzlijetanje moglo je početi tek kada je mala Suri u ruke dobila omiljenu toplu tkaninu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više