SNIMA SE

Tko će glumiti Amy Winehouse?

16.08.2011 u 10:36

Bionic
Reading

TV kuće počele su pregovore s članovima obitelji preminule pjevačice – planiraju miniseriju o veličanstvenoj i neukrotivoj Amy. Mnogo je tu još otvorenih pitanja, a ono glavno je – koja glumica može iznijeti teret glavne uloge

'Teško je naći glumicu mlađu od 30 koja ne želi ulogu Amy Winehouse', zaključuje britanski The Sun, prenoseći riječi neimenovanog člana obitelji preminule pjevačice.


'Ali prvi zadatak jest osigurati novac za projekt', nastavlja sugovornik, 'pa su odaslane ponude potencijalnim američkim koproducentima. Zanimanja već ima jer to je sigurno dobra zarada. Jasno je da je sve povezano s Amy u ovom trenutku zlatni rudnik'.

Koja god glumica dobije tu atraktivnu ulogu, čeka je velik posao i ozbiljan izazov - sve promjene njezina izgleda, različita psihička stanja kroz koja je prolazila u svom burnom životu i, ponajviše, glas.

U nekima od najpoznatijih ekranizacija života glazbenih velikana interpreti glavnih uloga sami su pjevali. Hoće li se ijedna glumica usuditi pjevati kao Amy?

Koja će se glumica usuditi pjevati kao Amy?