Estrada ANA VILENICA:

Kad mi se zapalila haljina, to je bio znak da nastavim

Za glumicu Anu Vilenicu do sada je ljeto bilo radno jer je glumila u predstavi 'Hekuba', ali sada slijedi zasluženi odmor

Ana Vilenica, nakon nekoliko uloga u sapunicama, vratila se na kazališne daske i u predstavi 'Hekuba', koja je postavljena u Solinu, glumila Poliksenu.

'Zbog vrućine, uglavnom smo posao odrađivali navečer, pa bih se preko dana stigla i okupati', rekla je Ana za Extru i dodala da je glumačka ekipa sjajna jer su to sve redom profesionalci. Lijepa glumica prisjetila se svojih glumačkih početaka kada joj se na sceni zapalila haljina. Tada je glumila u predstavi 'Za tri groša', a nezgodu je shvatila kao znak da treba i dalje ostati u glumačkim vodama.

Osim u predstavama, Ana je poznata po ulozi Lare u seriji 'Dnevnik plavuše', no kaže da s njom nema poveznica.

'Ja sam zadnja osoba na svijetu koja bi toliko vremena trošila na oblačenje, šminkanje, blebetanje s prijateljicama o banalnim stvarima koje se pokušavaju podići na nivo suvremenog načina življenja i uzora koje bi djevojke trebale slijediti', objašnjava Ana zašto se nije pronašla u liku poslovne mlade žene Lare.

Iako se ne vidi u proširenoj obitelji okružena gomilom djece, Ana će ovo radno ljeto ipak završiti odmorom s dečkom Edijem Mužinom. Planira se odmarati malo na sjevernom, malo na južnom Jadranu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više