ŠMINKA SE, MRŠAVI I RAVNA BORE

Dečko Elizabeth Hurley postao opsjednut izgledom

15.08.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Britanska glumica Elizabeth Hurley našla se u ljubavnim problemima. Njezin dečko, legendarni engleski igrač kriketa Shane Warne, jako je smršavio te je toliko počeo paziti na vlastiti izgled da ga ni Liz više ne prepoznaje

Nakon što su u medijima osvanuli napisi o tome da se engleski igrač kriketa šminka, Elizabeth Hurley to je odlučno demantirala. No sada je ta priča dobila nastavak. Shane Warne u

posljednje vrijeme je dosta smršavio te je navodno i ispeglao bore, ali 46-godišnjoj Elizabeth je taj novi izgled njezinog dečka postao vrlo zamoran, tvrde izvori bliski glumici.

'Elizabeth mu nikada nije govorila da mora smršavjeti ili poraditi na svom izgledu. To je sve bila njegova ideja. Shane ju je u posljednje vrijeme počeo ispitivati o botoksu i raznim drugim korekcijama čiji je cilj pomlađivanje. Njoj je sve to pomalo bizarno', kaže izvor blizak glumici za Sunday Mirror.

Premda se Elizabeth sviđa što je Shane smršavio nekoliko kilograma, njegova opsesivna briga oko izgleda joj postaje zamorna. 'Liz ne želi izgubiti čovjeka u kojega se zaljubila, no svi ti 'ženskasti' razgovori o borama i kilogramima koje on potiče su joj vrlo naporni', navodi izvor.

Unatoč zabrinutosti oko Shaneove opsesije izgledom, Elizabeth je izjavila da je 'još uvijek preko ušiju zaljubljena u njega'.