Estrada IVANA KOVAČ:

Mlađe je slađe, što jest - jest!

Sada samostalna pjevačica, nekad članica grupe magazin, Ivana Kovač, marljivo gradi svoju glazbenu karijeru, a pritom uživa u vezi sa sedam godina mlađim dečkom i tvrdi: 'Mlađe je definitivno slađe!'

33-godišnja Šibenčanka i kći pjevačke legende Mate Miše Kovača prije pet godina stala je na pozornicu kao pjevačica Magazina i tako krenula tatinim stopama. No, sad gradi samostalnu karijeru, trenutno snima sinlgove za novi album, nastupa po Dalmaciji i brine o ocu, koji se oporavlja u toplicama nakon doživljenog srčanog udara, piše magazin Extra.

Nakon godine dana pauze s nastupima Ivana je opet aktivna i s bendom priprema nove pjesme. Kako kaže, htjela se vokalno pripremiti kako treba, a i dovršiti nekoliko novih pjesama, da se ne bi uvijek vraćala na one koje je pjevala u Magazinu.

'Moja posljednja pjesma je 'Ako dođem pameti' čiji je autor Ivan Huljić te još dvije Dražena Zečića, 'Nisi prvi, a ni zadnji' i 'Moj dragi ima ljubav moju'. Presretna sam jer publika na njih savršeno reagira, zna sve stihove i to je zapravo razlog zbog kojeg radim ovaj posao', rekla je Ivana za magazin Extra.

Osim toga, pjevačica bi uskoro mogla reći 'da' svom dugogodišnjem dečku, sedam godina mlađem Elviru Hasanhodžiću. O vezi bez ustručavanja kaže: 'Ja sam uvijek imala mlađe dečke, ali ne namjerno. Ali da je slađe, slađe je, što jest - jest!'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više