LJUDI MOJI, JE LI TO MOGUĆE?

Naj frajerčina na Jadranu je BB Brandon!

04.08.2011 u 11:11

Bionic
Reading

Samo tri dana glasanja bila su dovoljna BB Brandonu da pregazi frajersku konkurenciju i postane najveći frajer na Jadranu

Iako se konkurencija sastojala od frajerske kreme po domaće i dva predstavnika prve frajerske lige u svjetskim razmjerima, 'The Frajer' postao je osebujni i poprilično jedinstveni BB Brandon koji uživa trenutnim vrhuncima slave nakon što je prije nekoliko dana objavljen njegov serijal 'BB Brandon kao BB Mitch Buchannon'.

Upravo Mitch poza presudila je u bitki za naj frajera, budući da se Brandonov uspon na anketnoj ljestvici poklopio s frajerskom galerijom. Dodajmo da je BBB osvojio preko 25 posto od gotovo dvije tisuće glasova.

Jedina prava konkurencija za tron Brandonu je bio David Guetta koji je do objave galerije vladao anketom, da bi na kraju završio na drugom mjestu s velikih 22 posto glasova.

Drugi pratitelj naj face je Slaven Bilić, drvena medalja pripada Michaelu Fassbenderu, dok gornji dom zatvara Mirza Džomba. Slijede Kike Curavić, Tarik Filipović i Luka Tomaš, a top 10 zatvaraju Gordan Giriček u pareu i Bojan Jambrošić u ženskom društvu.

Na kraju dvije isprike. Isprika prva – iako je pobudila veliko zanimanje, anketa je ovaj put trajala svega tri dana zbog tehničkih razloga, odnosno kraćeg radnog tjedna (zbog čega nimalo ne žalimo). Isprika druga Modni Mačor je prekasno objavio svoje goluždrave fotke, tako da nije ušao u konkurenciju. Ispričavamo se njemu i svim fanovima njegovih novouređenih pločica, s nadom da će se sljedeći put uskladiti s nama.