ANA VILENICA:

Muškarac mora biti duhovit, kreativan i pouzdan

03.08.2011 u 11:21

Bionic
Reading

Glumica Ana Vilenica uskoro će opet stati na daske koje život znače i zaigrati u predstavi 'Hekuba' gdje joj je namijenjena uloga Poliksene

Lijepa glumica rado prihvaća različite uloge, a zbog ove joj je dom trenutno u Splitu. No, zbog ljubavi put će je češće voditi u Rijeku gdje je i boravila neko vrijeme prije stanovanja u Sarajevu.

Prije desetak dana glumica je proslavila 33. rođendan, a za Story je ispričala kako vidi sebe i kako se nosi s različitim stresnim situacijama u životu poput treme ili briga o budućnosti. Treme se rješava iskustvom i razvijanjem samopouzdanja, a voljela bi se ne opterećivati previše glupostima i više uživati u životu.

Idealan muškarac za Anu mora biti duhovit, kreativan i pouzdan, a za Story je izjavila da je sve to pronašla u sadašnjoj ljubavi. Budući da voli privatni dio života zadržati za sebe, kratko je odgovorila da će se možda zbog dečka preseliti u Rijeku, ali zasad će gotovo sigurno zajedno provesti vrijeme na godišnjem odmoru.

O braku ne razmišlja i nada se da će doći spontano. O majčinstvu također trenutno ne misli previše, premda priznaje da te osjećaje ponekad uzburka nećak Ivor. Iako ima 33 godine, čini joj se da je sama previše djetinjasta za tako odgovornu životnu ulogu.