DOBRO SE OSJEĆA

Halid napravio nekoliko koraka

21.03.2009 u 12:13

Bionic
Reading

Popularni pjevač Halid Bešlić dobro se osjeća te se oporavlja od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila prije desetak dana

Nakon teške prometne nesreće, bosanski pjevač Halid Bešlić sve se više oporavlja i njegovo zdravstveno stanje puno je bolje u odnosu na ranije dane.

'Halid je u četvrtak prvi puta stavljen u sjedeći položaj, a danas je uz pomoć fizioterapeuta napravio i prve korake', rekla je primarijus dr. Faris Gavrankapetanović iz sarajevske bolnice, piše Jutarnji list.

Pjevačev sin Dino Bešlić i više nego zadovoljan je tatinim oporavkom te smatra da će Halid već u listopadu napuniti Arenu i pjevati Zagrebu i više večeri ako to bude potrebno.

'Sve je sada bolje, već se i zafrkavamo. Bit će on onaj stari', rekao je Dino koji je uz oca posljednjih desetak dana, koliko je prošlo od prometne nesreće.

S obitelji Halida Bešlića navodno su kontaktirali i iz ureda predsjednika Stjepana Mesića, odakle su mu ponudili svu potrebnu pomoć.

Osim predsjednika, Halida se sjetio i ministar Dragan Primorac koji je bio u Sarajevu jer je promovirao novu znanstvenu knjigu, koju je odlučio uz potpis pokloniti Halidu, ali joj je nije mogao osobno uručiti, već ju je poslao po liječnicima.