TKO ZNA AKO VI NE?

Najveći frajer na Jadranu je...

02.08.2011 u 10:51

Bionic
Reading

Iako nam Jadran ove sezone ne vrvi facama, fotićevo oko i novinarsko uho uhvatili su nekoliko morskih zvjerki, a mi smo uz vašu pomoć odlučili proglasiti 'the frajera' dosadašnjeg dijela sezone

Sunce, more, neodoljive obalne obline i luda zabava ne prizivaju na Jadran samo ljepotice u minimalističkim opravicama, već i frajere sa i bez pokrića.

I ove godine taj zov prizvao je u naše krajeve, iako u nešto manjem broju nego prethodnih godina, nekoliko prvoklasnih svjetskih faca te domaću 'testosteronsku kremu', a mi smo za vas izabrali deset nama najzanimljivijih frajera na djelu. Krenimo (abecednim) redom.

Dok mladež i ludež na Zrću traži zabavu bez glave i pameti, Bojan Jambrošić na hrvatsku Ibizu se došao odmoriti, u čemu su mu pomogle brojne ljepotice.

BB Brandon, s druge strane, ljeto je odlučio provesti radno, fotkajući se uvijek i svuda, s osmijehom na licu i pozom u rukavu. Nas se najviše dojmio serijal 'BB Brandon kao BB Mitch Buchannon'.

Prva svjetska zvijezda u domaćem društvu je David Guetta koji je prije nekoliko dana na plaži Žnjan rasplesao 20-ak tisuća ljudi, a Jadran je odlučio posjetiti i turistički, s obitelji. Spoj ugodnog s korisnim na totalno frajerski način, rekli bismo.

U frajerskom društvu našao se i Gordan Giriček, jedini frajer u haljini, odnosno pareu, kojim već drugu sezonu hrabro i odvažno kroči hrvatskim plažama, dovodeći u pitanje tradiciju muškaraca u hlačama.

Za razliku od gore spomenutog Bojana, Kike Curavić nam na Zrću nije djelovao kao da se došao odmoriti, već pokazati svijetu, posebice njegovoj ljepšoj polovici, svu raskoš svojih nagomilanih mišića.

Luka Tomaš ovo ljeto ne traži razuzdane zabave, već dane provodi u zagrljaju Franke Batelić, prizivajući ljubomorne poglede brojnih muškaraca.

Još jedna svjetska zvijezda uvukla se u domaće redove. Michael Fassbender u Dubrovnik je stigao iz Londona preko Sarajeva, gdje je bio gost na Sarajevo Film Festivalu. Faca, kakva već je, Fassbedner je dug put prešao na motoru u društvu oca, a kamo god je stigao, šarmirao je neposrednošću i karizmom (ili kako bi žene rekle – 'ljepotom do bola').

Iako domaći dečko, Mirza Džomba je na Jadran stigao iz Poljske, gdje je bio na privremenom radu. Samim time, razveselili smo mu se kao starom prijatelju iz daljina. Posebice jer je sa sobom doveo svoju ljepoticu, Belmu Džomba, s kojom već danima šeće dalmatinskim otocima, uživajući u svemu što ljeto pruža.

Slaven Bilić ljeto je odlučio provesti obiteljski te uživa u morskim radostima u društvu djevojke i kćerkice, pružajući im trenutke zabave i razonode, a nama pogled na svoj razigrani torzo. Svi na dobitku.

I Tarik Filipović se odlučio na obiteljski odmor. Za destinaciju je odabrao Dubrovnik, a za društvo Lejlu, djecu i Lejlinu sestru. Preko dana se kupaju, navečer šeću Stradunom, dok mi iz prikrajka zavidimo.

Face su tu, sad je red na vama. Gledajte galeriju, vrtite vlastite filmove i glasajte.