Estrada MARE MILIN:

Voljela bih fotografirati Kate Moss

Uspješna fotografkinja Mare Milin ne odvaja se od svog fotoaparata, pa će tako biti i na godišnjem odmoru koji će provesti u više mjesta, od Dikla do Šibenika i Trogira te Cresa

Mare Milin za Extru je otkrila da je oduvijek bila zainteresirana za fotografiju te je kao mala stalno pregledavala obiteljske albume, čak i fotografije sa sprovoda. Tek sa 18 godina dohvatila se fotoaparata i shvatila da je to njezin životni poziv, što je sama sebi potvrdila na fakultetu.

'Moja specijalizacija počela je slučajno u Cosmopolitanu, gdje sam veselo i ažurno, kako to samo može osoba od kakvih 25 godina, fotografirala ljude i događanja', ispričala je 38-godišnja Zadranka i dodala da je za taj časopis snimila i prvi modni editorijal. Modu voli i od nje, kaže, i živi, ali se ne smatra modnom žrtvom.

Kada bi mogla birati, fotografirala bi Kate Moss, radila s dizajnerom Yohjijem Yamamotom, fotografom Paolom Roversijom i surađivala s talijanskim Vogueom.

Mare je jako ponosna na svoje sudjelovanje na izložbi 'LA imaging' iz Los Angelesa na kojoj je bila predstavljena njezina fotografija obitelji iz San Pedra.

O privatnom životu Mare ne voli pričati i odaje tek da već šest godina ljubi Robija. Kaže da mu se za veliko razumijevanje oko njenog posla jednostavno mora odužiti i poštivati njegovu želju za diskrecijom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više