MAMA JE OK!

Potvrda pomirenja stigla i od Nemeša

29.07.2011 u 21:04

Bionic
Reading

Nakon što je SMS-porukom Exkluziv Tabloidu Marijana potvrdila da su se ona i voljeni joj Nemeš pomirili, potvrda je stigla i od mladog zavodnika

'Marijana i ja smo zajedno. I to je sve što ću reći. Nitko osim nas ne zna kako je došlo do toga, niti se treba znati tko je koga zvao i o čemu smo razgovarali', poručio je Nemeš aludirajući na napise kako je on učinio prvi korak.

Nakon povratka s odmora na otoku Tasosu nazvao ju je i dogovorili su susret u Beogradu. Nakon dugog razgovora doista su izgladili sve nesporazume. Navodno je Nemeš skrušeno priznao da je pogriješio što joj je pred gledateljima dao košaricu i zamolio ju je da daju ljubavi još jednu šansu.

Njegova majka Nada Nemešević zbog toga je, tvrdi srpski tisak, na rubu živčanog sloma. Sa sinom se ne želi čuti ni vidjeti, a navodno će to trajati dokle god Marijana bude s njim. Nemeš je to opovrgnuo.

'S roditeljima imam isti odnos kakav smo uvijek imao, i daleko od toga da moj otac mora posredovati između moje mame i mene, kao i da je ona na rubu živčanog sloma. To su gluposti! Kao i svaka obitelj, ne slažemo se uvijek u svemu, ali oni poštuju moje mišljenje i odluke. Ništa i nitko nas nikada neće moći udaljiti', rekao je Nemeš.